Onze services

B2B Databases
Wij van Sales Data kunnen u verschillende uitgebreide up-to-date databases van bedrijven aanbieden. Onze databases zijn voorzien van alle informatie: e-mailadres, adressen, contactpersonen en andere relevante informatie. Gebruikmaken van deze databases betekent dat u snel en efficiënt uw doelgroep kunt bereiken.
B2C databases
Onze 20 jaar ervaring in het genereren van leads, heeft er toe geleid dat wij een uitgebreide hoeveelheid persoonlijke contactgegevens hebben verzameld. Wij kunnen u garanderen dat alle individuen in onze databases hebben ingestemd met e-mail marketing berichten te ontvangen, bovendien zijn ze geneigd om producten en diensten online te bestellen.
E-mailcampagnes
Als u wilt dat uw bedrijf profiteert van een e-mailcampagne, vertrouw dan op onze speciaal gemaakte e-mailingsystemen en de kwaliteit van onze databases om een snelle en efficiënte oplossing te krijgen. Wij van Sales Data staan ​​klaar om u te voorzien van alle dingen die u nodig heeft, te beginnen met een e-mailontwerp tot marktanalyse.
Advies
Onze consultants zullen u stapsgewijs helpen met het opstellen van een gedetailleerd marketingplan, het bepalen van de marketing boodschap en het identificeren van de juiste doelgroep voor uw producten of diensten. We zullen ook de resultaten in de gaten houden en waar nodig de campagne aanpassen om ervoor te zorgen dat u de beste marketing resultaten krijgt.

E-mail Marketing

Wetgeving en privacy
Hier kunt u documenten vinden met betrekking tot de wetgeving voor de Belgische, Nederlandse, Franse en Britse markt. Deze documenten staan centraal in onze e-mail marketing campagnes.
Alles dat u moet weten
Heeft u moeite om de e-mailmarketing wet te begrijpen? Raak niet in paniek! Het is makkelijker dan u denkt. Wij hebben een speciale gids voor u opgesteld. Met behulp van deze kleine juridische kit voor risico-vrije communicatie bent u helemaal op de hoogte.
Leadgeneratie
Leadgeneratie is het proces waarin u nieuwe contacten maakt die kunnen leiden tot de mogelijke verkoop van een product of een andere positieve uitkomst. Digitale leadgeneratie, bijvoorbeeld via e-mail en online contactformulieren, is de meest up-to-date en efficiënte methode anno nu.
HTML & Landing Pages
Om uw boodschap te laten opvallen tussen de tientallen e-mails die uw prospecten dagelijks ontvangen, moet het in het oog springen door haar grafisch ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Carrière en stages

Wil jij ons team komen versterken?

In deze dynamische wereld genaamd online marketing zijn wij altijd opzoek naar nieuwe versterkingen.

Bij Sales Data, krijgen onze werknemers aangeboden:

Training in business

Training in business

Mogelijkheden voor profesionele ontwikkeling.

Mogelijkheden voor profesionele ontwikkeling.

Een jong en vriendelijk team.

Een jong en vriendelijk team.

Beschikbare posities:

Online marketing specialist

Online marketing specialist

Wij zijn opzoek naar snel denkend en flexibele nieuwe kracht.  Een persoon die nieuwe uitdagingen met beide handen aanpakt en oplossingen ziet waar andere alleen maar tegen problemen aanlopen. Wie bieden een baan in een dynamisch gezelschap waarin creativiteit en analytisch denkvermogen belangrijk zijn.

PHP programmeur

PHP programmeur

Wij zijn op dit moment opzoek naar een programmeur die zich comfortabel voelt met het bouwen en onderhouden van custom-made database systemen. PhP is daarin de ‘taal’ die gebruikt wordt. Bij de beoordeling van de kwaliteit van je werk zal niet gekeken worden naar de kwantiteit, maar naar je vermogen om met snelle en efficiënte oplossingen te komen.

Stage

Stage

Ambieer je een carrière in online marketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier bij(Sales Data) staan we klaar om jou de kneepjes van het vak te leren. Daarnaast bieden we altijd een luisterend oor naar jouw ideeën. Het maakt niet uit als je geen ervaring hebt in de marketing industrie, advertentie wereld of IT. Het enige dat telt is jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen om te leren


Onze klanten

Centerparcs
Pierreetvacances
Goudengids
Credit Safe
KBC
scroll to top